Ydelser

Der tilbydes som udgangspunkt fysiurgisk massage, triggerpunktsmassage samt mulighed for ansigtsmassage.

Resten af 2019 er der 40% rabat på første behandling og 20% på det efterfølgende. Ligeledes er der 20% rabat på klippekort.

Ydelserne tilbydes i sessioner  af enten 30, 60 eller 90 minutters varighed. Indenfor dette tidsrum kan massagen sammensættes til den enkeltes behov. Min anbefaling er dog typisk at benytte dem som følger:

30 minutter, pris: 375,- :
Dette er velegnet til målrettede, opfølgende behandlinger. Hvis det er første gang man booker, vil jeg anbefale at man booker en længere tid.

60 minutter, pris: 550,-:
Dette er til massagen som er god til specifikke problemstillinger, f.eks. smerter i ryg og nakke som typisk følger med kontorarbejde. Her er der god tid til at få løsnet hofte, lænd, ryg, skuldre og nakke samt at supplere med triggerpunktsmassage. Det er desuden denne tid jeg vil anbefale at booke, hvis det er første gang man skal komme.

90 minutter, pris: 750,-:
Her er der tid til den fulde kropmassage, hvor kroppen bliver massereret fra top til tå. Dette inkluderer ansigtsmassage, hvis det ønskes.

Klippekort:
Det er muligt at købe klippekort med 5 klip. Når man køber et klippekort sparer man 20% på behandlingerne.

Bemærk:

  • Der masseres med olie, så vær ikke iført tøj som er sart overfor dette.
  • Tiden der bookes inkluderer tid til tøjskifte samt at ligge lidt efter massagen.
  • Der masseres med mandelolie, så hvis du har nøddeallergi skal du gøre opmærksom på dette. Jeg har massageolie, der ikke er baseret på nødder.
  • Smykker kan være i vejen for massagen, så disse skal tages af på forhånd.

Håndklæder, lagner og andet som bruges under massagen har jeg, så du behøver ikke medbringe noget til din tid.

Booking af tider:
Der kan bookes tider gennem bookingsystemet. Det er også gennem bookingsystemet, at tiderne aflyses. Der kan ikke bookes tider med kortere varsel end 48 timer og en aflysning skal ske tidligere end 24 timer før.

Du kan bestille tid her